Nyhed

New Note Festival præsenterer up-coming bands

Den nordsjællandske festival har i år et bredt program med mere end 30 koncerter

New Note Festival, der afvikles i dagene fra den 3.-6. august i Hillerød, sørger for, at det ikke er økonomien, der afgør om du kan være med til at opleve fede koncerter, da næsten samtlige af koncerterne er gratis.

Der vil blive afholdt mere end 30 koncerter på fire dage, og New Note Festival har valgt at sætte fokus på især Danmarks nye musikere, der har fart mod den danske musikscene, og som på energisk og eksperimenterende vis tør udfordre musikken.

Festivalen præsenterer up-coming såvel som allerede etablerede bands. Man kan blandt andre opleve Chimes & Bells (billedet) og Treefight for Sunlight, Atoi, Coco Moon, Leklik, And You're Off, Il Tempo Gigante, Our Broken Garden, Penny Police, Karoline Munksnæs og Lasse Matthiesen, Surf in Stereo, Bobo Moreno Trio, og mange flere.


De optrædende bands vil sørge for en blanding af genrer, som spreder i et væld af forskellige retninger som blandt andet surfrock-fusionsjazz, artrock, electropop og indie-folkrock.

Siden 2005 har New Note Festival forsøgt at gøre op med klicheen om, at musikfestivaler uden for København kræver et stort cirkustelt og en øde pløjemark. For sjette gang sætter festivalen nu spot på, at ung og ny musik også kan høres et sted i provinsen.

Til de af festivalens koncerter, der ikke foregår på udendørs gratisscener, findes der to valgmuligheder:


Man kan betale entré til de enkelte koncerter, eller man kan vælge at købe et festivalsarmbånd til 350 kr, der giver fri adgang til samtlige koncerter.

Billetpriserne er i øvrigt mellem 50 og 120 kr.

Mere information kan findes her .


ANNONCE