Nyhed

Sejerø Festival føjer flere navne til programmet

To danske navne tilføjes programmet for den gratis festival som afvikles for første gang i august

Sejerø Festival er et nyt initiativ, hvor femten arkitekter og kunstnere genopbygger et gårdområde på Sejerø til et festival-område, der ifølge arrangørerne skulle blive "det nye Woodstock". Altsammen så en lang række bands fra ind- og udland kan spille til første udgave af Sejerø Festival.

Det er det københavnske artrock-orkester Chimes & Bells (billedet) og københavnske Nikolas der er kommet på plakaten, hvor der allerede er nævnt navne som Ensemble Economique, Thulebasen, Shit and Shine, High Wolf, Shackleton, Solhorn, Lamburg Tony, Awesome Tapes From Africa, Lonely Boy Choir, ZX, T.S. Høeg, Vagn E. Olsson og Muslims On Mushrooms. 

Festivalarrangørerne skriver i en pressemeddelelse:

"Det er dialektisk! Musikken på festivalen trækker i mange retninger, men der ér en rød tråd. Vi søger at stille det ukendte overfor det kendte, det abstrakte overfor det konkrete, naturen og mekanikken, det rene og det forvirrede. Vi søger generelt væk fra bandstrukturen og mere over i en slags konstellationsnatur, hvor udtrykket er mere rummeligt og fjernere fra tankens magt. Men vi synes dog også at avantgarten og dens alternativer er mægtigt kedelige uden det pop-stof som alle drømme er gjort af. Undersøg de forskellige artister og hør om det giver mening".

Festivalen afvikles på Gniben 8, Sejerø (mellem Aarhus og København), fra den 5.-7. august.

Mere information, video og billeder kan findes her.

ANNONCE