Nyhed

Surfact er næsten klar med nyt album

I samme runde offentliggøres albummets titel, releasekoncerter og udgivelsesdato

Det danske rockband Surfact er netop ved at lægge sidste hånd på det tredje album, som har fået titlen "Feeding The Beast" og bliver efterfølger til albummet "Euphoria" fra 2009.

I en pressemeddelelse udtaler guitarist Martin Kristoffersen:

"Lige nu er vi i studiet for få de sidste 3-4 sange færdige. Vi har ligget stille hvad angår liveaktivitet i et år, hvilket har været mærkeligt, men også nødvendigt for at fokusere på pladens tilblivelse. Det er i højere grad hele bandet, der har skrevet numrene denne gang. Det har tydeligvis ændret Surfacts generelle udtryk på en livgivende og befriende måde. Vi har været nødt til at genopfinde os selv for at føle en kunstnerisk glæde".


"Feeding The Beast" er den følelse, vi har for at komme tilbage. Det indre bæst vokser sig større og vil ud og interagere med verden og publikum. Det her bæst har vokset sig større i det seneste halvandet år, hvor vi har knoklet med pladen. Der har været skriveblokeringer, tvivl om retning men også store øjeblikke hvor man rammer SANGEN og alt går op i en højere enhed".

I 2006 vandt Surfact talentkonkurrencen Starfighters som i dag hedder Live Camp på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg, hvor de som en del af præmien fik de finansieret indspilningen og udgivelsen af debutalbummet "Terrific Downfall" i 2007.

I forbindelse med udgivelsen af "Feeding The Beast" gæster bandet følgende tre byer, inden den store tour kommer i foråret og henover næste sommer.


06. oktober - The Rock, København

07. oktober - Kulisselageret, Horsens

08. oktober - Musikcafeen, Aarhus


Lige som albummet "Euphoria" er det bassist Niels Lykke og Søren Balsner, der har produceret, samt Jacob Hansen der har mixet og masteret det kommende album.

Efter bandets to første udgivelser, har de skrevet kontrakt med Target Records, som mandag den 10. oktober sender det nye album "Feeding The Beast" på gaden. Første singlen af samme navn og dertilhørende video bliver udsendt i starten af august.

ANNONCE