Nyhed

Surfact stopper karrieren

Det danske band har mistet gejsten og vælger at trække sig med æren i behold

Det bliver med vemodige afskedstoner, at de danske grungerockere Surfact slutter karrieren på københavnske High Voltage den 9. maj. Den triste udmelding kommer oven på bandets akustiske turné, som de netop har gennemført. Se billetinformationer forneden.

Gruppen udtaler:

"Det er med blandede følelser, vi i fællesskab har besluttet at stoppe Surfact. Bandet har været vores altoverskyggende holdepunkt i henimod 10 år, hvor vi har kæmpet for det endelige gennembrud. Det blev dog kun ved "lige ved og næsten", og vi har ikke længere den gejst, det kræver at fortsætte med samme passion fremadrettet. Når det ikke er tilfældet, vil vi hellere stoppe nu med æren og glæden i behold! Vi er super taknemlige for de uforglemmelige oplevelser, vores lange rejse i rockmusikkens tjeneste har bragt. Det har fandme været sjovt, og vi fik realiseret mange ambitioner undervejs. 300 koncerter og 4 albums er det blevet til. Lidt af en drengedrøm alligevel! Tak til alle, der har arbejdet for os og troet på os og ikke mindst tak til alle spillesteder, festivaler og selvfølgelig fans, der har været der for os! Vi vil slutte af med maner, med en 'farvel og tak' koncert på High Voltage den 9. maj. Kom og rock med os en sidste gang!
Endnu engang - Tusind tak for rejsen! /Surfact"


Surfact udgav sidste år det akustiske "Unamplified", hvor mange af deres største hits figurerede i akustiske udgaver. GAFFAs Keld Rud kvitterede med fire stjerner og skrev blandt andet:

"Ligegyldigt hvad der har fået Surfact til at stille forstærkerne uden for døren og slå sig på de akustiske guitarer, så viser de nye udgaver af i alt 11 sange en noget anden side af kvintetten og ikke mindst, hvor stærke melodier, de skriver."

Surfacts spiller deres "Farvel og Tak"-koncert på High Voltage i Københvan den 9. maj, og de garanterer, at det bliver et brag af en koncert, hvor de atter finder strømmen frem og spiller deres numre helt ude i højtaler-pappet.

Billetter til begivenheden kan købes via billetto.dk.


ANNONCE