Nyhed

The Orb på programmet for Strøm

Den elektroniske musikfestival i København føjer hovednavn til listen

Den elektroniske duo med Alex Paterson i spidsen og den verdensberømte scheizisk-tyske producer Thomas Fehlmann som makker er på vej til Danmark. The Orb kan opleves i Enghaveparken 19. august som en del af Strøm Festival.

Duoen har siden slutningen af 80'erne været frontløber for videreudviklingen af ambient house, som blev dannet af Brian Eno i 70'erne. Lyden er en kombination af 70'er inspireret synth, Chicago house og alternative vokal-loops. 

Bandet er specielt kendt for at udføre sensationelle live-optrædener med tilhørende ekstreme lysshows og live-samplinger. På dette års Strøm er der altså mulighed for at opleve et band, der for alvor har sat deres aftryk i musik-historien.

Strøms endelige program er næsten på trapperne, og byder allerede på fremadstræbende nye tiltag. Med udvælgelse fra et af Danmarks førende VJ-teams Dark Matters præsenterer festivalen bl.a. nogle af landets bedste VJ's, som vil lave visuals til nogle af koncerterne i Enghaveparken. Festivalen introducerer også Ben Westbeech, producer og sanger med base i London.

Programmet i Enghaveparken lyder som følger:

The Orb (UK)

Andy C & MC GQ (UK)

Girl Unit & MC Crazy D (UK)

Ben Westbeech (UK)

Lone (UK)

Egyptrixx (CA)

Jatoma (DK)

Brandt Brauer Frick (DE)

Guido b2b Gemmy feat. Shadz (UK)

Djuma Soundsystem (NO)

Space Dimension Controller (UK)

Fulgeance (F)

Pional (ESP)

Ghostpoet (UK)

Samt 1st Hit Wonders feat.: Paxton Fettel (DK)

Averos (DK)

Svensker (DK)

Henrik Kofoed (DK)

Kúra (ISL)

Frederik Olufsen (DK)

Zack Christ (DK)

Rumle (DK)

Aphex Twin (UK) (NB: Koncerten er i TAP1 og har entré)

Udover The Orb introducerer Strøm i dag lanceringen af en helt ny hjemmeside, hvor du løbende kan orientere dig om information og resten af programmet for festivalen. Det nye site kan besøges her.

Strøm finder sted over hele København fra den 15.- 20. august. Hovedscenerne er i Enghaveparken på Vesterbro fredag og lørdag, mens en række udvalgte venues lægger hus til de resterende events hele ugen.

Strøm 2011 er støttet af Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Wonderfull Copenhagen.

ANNONCE