Nyhed

Tvivl om Rammstein-datoerne

Den officielle side der offentliggjorde to danske Rammstein-koncerter er måske ikke helt officiel

I weekenden tikkede der en stribe mails ind til GAFFAs redaktion fra Rammstein-fans, der havde opdaget to danske koncertdatoer slået op på en Facebook-side, der kalder sig "die offizielle Fan Website für die neue Tour Made in Germany 1995-2011". Men nu viser det sig, at der er tvivl om, hvor officiel siden er.

Siden havde offentliggjort en lang række europæiske datoer for 2012, der ikke er nævnt på bandets webside, og nu også er de blevet pillet ned igen. Samtidig kan man i forskellige kommentarer se Rammstein-fans stille spørgsmålstegn ved, hvilken forbindelse folkene bag websiden har til bandet.

Dermed er der altså desværre ikke nogen garanti for, at Rammstein har planer om at give danske koncerter på to datoer i februar. Men bandets status her i landet taget i betragtning ville det være underligt, hvis der ikke er et eller flere besøg i Danmark planlagt i forbindelse med bandets greatest hits-turné, og vi vil derfor fortsat holde øje med meldinger fra bandet, der enten kan be- eller afkræfte, at de planlægger at give danske koncerter på den kommende turné.

ANNONCE