Nyhed

Alle Band Battle finalister er fundet

Skråen i Nordkrafts årlige talentkonkurrence har fundet de endelige otte finalister

Den sidste semifinale i årets udgave af Band Battle løb af stablen i torsdags, og nu er konkurrencen klar med de seks navne, der skal dyste om titlen som "Årets Nordjyske Band" og spillejobs til en værdi af 50.000 kroner. Derudover er der fundet to singer/songwritere, der kæmper om at blive "Årets Nordjyske Songwriter", og en kontantpræmie på 5000 kr. Det hele bliver afgjort til årets store Band Battle finale, der finder sted fredag 13. maj på Skråen i Nordkraft i Aalborg.

Efter indledende runder i Rebild og Frederikshavn, og demo-gennemlytninger af en masse sange, blev femten bands og seks singer/songwritere udvalgt til  fire semifinaler på Skråen i Nordkraft. Her skulle de vise, hvad de kunne overfor publikum og en dommergruppe, der ved hver semifinale udpegede deltagere til den store finale.

De seks finalister i bandgruppen tæller Stebye, X-tra Store Grønlandske Rejer, Kissing Cops, Umami, Feedback Bakery og Quick Quick Obey (billedet), der alle repræsenterer forskellige genrer. Ligeledes duellerer Martin fra Nørresundby og Ulrikke til finalen i singer/songwriter-kategorien.

"Alle semifinaler var utrolig tætte, og der var flere meget talentfulde bands, som der ikke er blevet plads til i årets finale. Vi vurderer at talentmasse og kreativitet i det nordjyske rytmiske musikmiljø ikke har været større siden bands som The Blue Van, Oh No Ono og Figurines slog deres folder i Nordjylland. Alle seks finalebands og to singer/songwritere har potentialet til at vinde Band Battle så det bliver meget spændende, hvem der løber med priserne", udtaler Søren B. Kristensen fra Skråen i Nordkraft. 

Udover optrædener fra de otte finalister vil man også kunne opleve sidste års vindere, iSaidSo!, på finaleaftenen. Til at udpege vinderne har Skråen i Nordkraft sammensat et stort dommerpanel af kompetente musikbranchefolk, der blandt andet tæller folk fra spillesteder, medier og bookingbureauer fra Nordjylland samt GAFFA, Spot Festival og Dansk Musikerforbund.

Finalen finder sted på Skråen i Nordkraft på fredag den 13. maj klokken 20.00. Det koster 70 kroner i entré, og dørene åbner klokken 19.00. 

ANNONCE