Nyhed

Big Boi fortæller om samarbejdet med Modest Mouse

Rapperen er i studiet med Modest Mouse, hvor han er i gang med at producere deres kommende album

Da Big Boi begyndte at skrive Twitter-beskeder om at være i studiet med Modest Mouse, var resultatet at hele den kollektive musikpressens tabte sin underkæbe, og straks rejste der sig en lang række spørgsmål, som MTV nu har forsøgt at få besvaret i et interview med rapperen.

I et interview med den amerikanske tv-station siger Big Boi, at han udover at være rapper også er producer, og det er i den kapacitet han nu samarbejder med bandet Modest Mouse, der fik et gennembrud i 2004 med albummet "Good News For People Who Love Bad News". Gruppen er derfor lige nu i Atlanta, hvor Big Boi arbejder i studiet Stankonia sammen med Chris Carmouche, der også har arbejdet på de to seneste OutKast-udgivelser.

Til MTV beskriver han samarbejdet i følgende uoversættelige vendinger:


"I've been a fan of the band for a minute... We're all musicians and producers and artists, and it's just like a big-ass brainstorm, a brain-stormin', tsunami, typhoon, tectonic-plates-movin' kind of thing. We do all types of music, so to get the chance to jam with a jammin'-ass band, I knew it was going to be cool. We had a vibe too. We made a couple of records that are just jamming. It's a hodgepodge of funkiness."

Det regner altså med idéer, der bliver jammet ud af en funky smeltedigel, og til MTV siger han, at han forventer, at musikken vil tilfredsstille fans af både Big Boi og Modest Mouse. Han understreger dog, at han ikke er den type producer, der har behov for at rappe på en masse tracks bare fordi han kan. Så han har ikke tilføjet rap endnu, men skulle der være et track, hvor det passer ind, så vil han ødelægge det (hvilket her formodentlig skal forstås som noget positivt).

Der er dog endnu ingen melding om, hvornår resultatet af den særprægede kollaboration vil se dagens lys.


ANNONCE