Nyhed

Modest Mouse-trommeslager Jeremiah Green diagnosticeret med kræft

Den 45-årige musiker har været gennemgående medlem af indierockbandet siden 1993

Til næste år kan det amerikanske indierockband Modest Mouse fejre tredive års jubilæum - og så sent som i sommer kunne bandet opleves på Roskilde Festival. I november tog de på turné hjemme i USA i anledning af 25-året for deres 1997-udspil The Lonesome Crowded West

Undervejs måtte trommeslager Jeremiah Green dog checke ud fra turnéen. Og nu står det klart hvorfor: Trommeslageren, som har været med i bandet siden teenageårene, har kræft i stadie 4. Det betyder, at kræften har spredt sig. 

"Jeg har lige fundet ud af, at min ven Jeremiah Green (Modest Mouse) har trukket sig fra bandets turné fordi han i øjeblikket modtager kemoterapi for kræft i stadie 4," skriver vennen Marco Collins - en populær radio-dj fra Seattle - på Facebook, hvor også Greens mor delte den triste nyhed den 25. december:


"Vær sød at sende helbredende vibrationer til min søn (...) han er så stærk og så modig og holder ud!," skriv hun i sit opslag.

Green er født på Hawaii i 1977, men flyttede med familien til Seattle-området i slutningen af firserne. Han var med til at danne Modest Mouse som femten-årig, og har - med undtagelse af en kort pause i 2003-04 - været medlem af bandet siden.


 LÆS OGSÅ: Modest Mouse : Tinderbox, Yellow Stage

ANNONCE