Nyhed

Kurt Vile giver københavnsk ekstrakoncert

Amerikaneren lægger vejen forbi Lille Vega til august til endnu en dansk koncert

Få minutter efter at vi kunne offentliggøre, at Kurt Vile tager sine Violators med til Posten i Odense til august, tikker der en meddelelse ind om, at han også har planer om endnu et besøg i København. Her vil man kunne opleve en ekstrakoncert med bandet i Lille Vega 30. august.

Kurt Vile & The Violators gæster henholdsvis Vega 12. maj og Voxhall 13. maj, og da der er udsolgt til koncerten i København, har man nu valgt at arrangere en ekstrakoncert. Den vil blive afviklet seks dage efter sangskriverens netop annoncerede koncert i Odense, der afvikles 24. august.

Dermed er Kurt Vile oppe på i alt fem kommende danske koncerter i år, da han også er på programmet for årets Roskilde Festival. Så nu skulle man mene, at fans af sangskriveren, der har fået et gennembrud med albummet "Smoke Ring For My Halo" fra marts måned, kan få deres behov for koncerter med den 31-årige amerikaner dækket.

Kurt Vile & The Violators giver koncert i Lille Vega 30. august, og billetter til koncerten kan købes hos Billetlugen.dk.

ANNONCE