Nyhed

Heartland klar med de første 11 navne

GAFFA.dk – alt om musik

Det lugter lidt af stjernestøv. Heartland er klar med den første gruppe af musikalsk underholdning, der skal optræde i skyggen af Egeskov Slot til næste sommer, og der er godt smæk på de 11 annonceringer. 

Heartland Festival har allerede afsløret få fragmenter af deres sortiment til det, der skal udgøre festlighederne anno 2020, og nu kan festivalen løfte sløret for de første musikalske annonceringer.

Støvet fra The Nationals femstjernede festfyrværkeri i Royal Arena i fredags har knap nok nået at lægge sig, og nu tager amerikanerne altså endnu et visit til det danske, ganske land efter blandt andet NorthSide Festival sidste år og Haven Festival året forinden. I samme indierock-grøft finder vi Kurt Vile, som ligeledes gav prøver på sit raffinerede spadespil på NorthSide i år. 


Mens brødreparret Jim og William Reid og resten af de alternative rockpionere i The Jesus and Mary Chain i høj grad var på sit højeste i 80'erne, havde svenske The Cardigans velsagtens sine velmagtsdage i 90'erne med hits som "Lovefool" og "My Favorite Game".

Der er også dansk på programmet, når det ypperste inden for dansk r&b i form af Phlake lægger vejen forbi slotsparken i Egeskov, og så er der comeback på festivalscenen til både Efterklang og Psyched Up Janis, som begge nu igen er aktive efter mange års pause.

Herudover præsenterer Heartland popcharmøren Caroline Polachek, der for nylig fik seks stjerner af GAFFA, det alternative bluesfænomen Seasick Steve, Savages- og John & Jehn-sangerinden Jehnny Beth, og sidst, men ikke mindst den flamboyante crooner Rufus Wainwright, som blandt andet er kendt for sit cover af Leonard Cohens "Hallelujah". 


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Slingerende sejr på udenlandsk hjemmebane

Foruden den musikalske underholdning består Heartland Festival som altid også af kunstudstillinger, debatter og foredrag og et bredt udvalg af madmuligheder. De 11 acts tilslutter sig dermed en plakat, som allerede består af arrangementer med Steven Pinker, Lone Frank og Christian Groes, Rebecca Newberger og Svend Brinkmann samt Monica Boseff og Andreea Diaconu. 

Heartland Festival løber af stablen fra den 29 til den 31. maj, og billetsalget er naturligvis allerede skudt i gang. Du kan tilkøbe dine eksemplarer via linket her, hvor der er rig mulighed for at købe både forskellige former for overnatningsmuligheder og billettyper. 


ANNONCE