Nyhed

Lucy Love afslutter kunstakademiet med koncert

Musikeren afslutter sine fem år på det Fynske Kunstakademi med en unik koncertoplevelse

Lucy Love blev som 19-årig optaget på det Fynske Kunstakademi som en af de yngste nogensinde. Nu afslutter hun fem år senere sin uddannelse med et afgangsprojekt, der går under titlen "The Academy Exit", og som finder sted på Magasinet i Odense fredag 20. maj.

Her vil man ifølge en pressemeddelelse kunne opleve "det ultimative visuelle show, med en scenografi skabt specifikt til formålet, som gør at man ikke vil kunne opleve det andre steder" og "en unik koncertoplevelse med et kompromisløst sceneshow som en uendelig hypnotiserende musikvideo".

I 2009 tog Lucy Love et års orlov i forbindelse med indspilningerne af sit første album "Superbillion", og tiden op til og efterfølgende har i høj grad omhandlet projektet Lucy Love, og hele det visuelle univers der forbindes med det.


Lucy Love har med sine to albums "Superbillion" og "Kilo", sine liveshows i Danmark og udlandet og et utvivlsomt grafisk udtryk etableret sig som kunstner, og var tidligere i år nomineret til P3 Guld Prisen og P3 Lytterhittet. Desuden har hun lige vundet to Danish DeeJay Awards – en for årets danske album og en for årets danske urban-udgivelse.

"The Academy Exit" finder sted på fredag den 20. maj klokken 21.00 på Magasinet i Odense, og man kan læse mere om arrangementet og købe billetter her.

ANNONCE