Nyhed

Medina topper amerikansk dance-hitliste

Ifølge Medinas manager er singlen "Addiction" gået til tops på Billboards Hot Dance Airplay-chart

I sidste uge florerede der en masse historier om Medinas amerikanske hitlistesucces, der efterfølgende blev punkteret af indlæg på sangerindens Facebook-side. Men nu melder hendes manager, Thomas Børresen, ud til TV-2, at sangen "Addiction" er gået ind på en førsteplads på Billboards Hot Dance Airplay-chart.

Hitlisten samler de mest spillede sange på seks amerikanske radiostationer, der også påvirker den officielle amerikanske Billboard Hot 100-singlehitliste. Hitlisten er dog primært lavet for branchefolk, så det er kun mulighed for at se den gennem Billboards betalingswebside Billboard.biz. Hitlisten er sammensat af stationer i Seattle, New York, Las Vegas, Chicago samt to satellitradiostationer.

Til TV-2 siger Børresen, at hitlisteplaceringen indikerer, at Medina nu er "kommet på radaren" i USA, og at denne succes blandt andet er blevet hjulpet frem af den tidligere succes med singlen "You & I".

"Hvad der nu skal ske er ikke til at sige endnu, men forhåbentlig krydser hendes airplay over til de andre lister, så man kan gå på Rhythmic Chart og Pop Chart og til sidst ende på en Top 40. Men det der er i det lige nu er, at Medina bliver spillet i USA, og hun har mange spins lige nu".

Børresen blev interviewet over telefon fra New York, hvor han lige nu befinder sig sammen med Medina, der er i den amerikanske storby for at holde møder med sit pladeselskab og promovere "Addiction" yderligere.

ANNONCE