Nyhed

Michael Møller spiller 31 sange live – gratis

moi Caprice-sangeren afslutter sit stort anlagte majprojekt med en maratonkoncert på Charlottenborg 1. juni

Vi har tidligere omtalt moi Caprice-sangeren Michael Møllers stort anlagte værk "A Month of Unrequited Love" med udgivelsen af en ny sang om ugengældt kærlighed hver dag i hele maj måned, via hjemmesiden amonthofunrequitedlove.com. Udgivelsen er blevet fulgt op via en række solo-koncerter med udvalgte sange fra projektet blandt andet på Aros og Musikhuset i Århus, Heart i Herning samt fire mandagskoncerter på Huset i København.

I dag er den sidste sang, "You Will Be Loved Again", blevet udgivet, og i morgen 1. juni gør Michael Møller så status ved at spille samtlige 31 sange fra projektet ved en gratis solokoncert på udstillingsstedet Charlottenborg i København fra klokken 18-21. Alle 31 numre vil blive opført i den rækkefølge, de er blevet udgivet.

Koncerten finder sted midt i udstillingen Corso Multisala, der blandt andet omfatter en hel del musikinstrumenter – deriblandt et flygel, hvorpå store dele af den 2½-3 timer lange afslutningskoncert spilles.

Der er fri entré på Charlottenborg fra kl. 18.00-21.00, mens koncerten finder sted.

Sangene fra "A Month of Unrequited Love" vil ligge til stream på amonthofunrequitedlove.com i endnu et par uger, ligesom de inden længe vil kunne købes enkeltvis og samlet på iTunes.

Man har via projektets hjemmeside kunnet donere penge til Michael Møller, og han fortæller nu på hjemmesiden, at han har samlet penge nok til at udgive albummet på en dobbelt-cd og forhåbentlig også triple-vinyl. Han fortæller videre, at han nu vil koncentrere sig om det næste moi Caprice-album og derpå et nyt album, ligesom han takker folk for den store interesse og de mange donationer til projektet.

Da Michael Møller skød projektet i gang, gav han et langt interview til GAFFA om tankerne bag den usædvanlige og ambitiøse udgivelse. Læs interviewet i GAFFAs artikelsektion.

GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez har netop tildelt projektet fire stjerner og skriver blandt andet:

"Selvom vi ikke er i nærheden af store klassiske break-up-plader som mesterværkerne Blood On The Tracks Tunnel Of Love, Sea Change eller Love Is Hell er Møllers 31 kompositioner virkelig vellykkede, rørende og veludførte. Også på tekstsiden rammes der ofte plet, og stærke linjer som "I just wanna thank you for leaving my life" og "I will not let you destroy what we had" kan give et stik i hjertet, selvom man ikke lider af sorger netop der."

 

ANNONCE