Nyhed

Specktors udgiver ep

Elektro-rap-boybandet tager desuden i forbindelse med udgivelsen på en mindre Danmarksturné

Som en naturlig opfølger af Specktors' første mixtape "Du Ved Det" lyder titlen på gruppens nye ep "Vi Ved At Du Ved Det". Ep'en er på gaden fredag 13. maj, og til juni tager gruppen så på turné rundt i Danmark.

Siden rapkonstellation Specktors i december offentliggjorde, at de ville tage en tiltrængt pause fra koncertlivet for at fokusere på nyt materiale, er der ifølge en pressemeddelelse blevet produceret en masse numre og idéer. Disse egner sig dog ikke umiddelbart til det kommende album, der skal følge op på debuten "Shanksville", og derfor har gruppen besluttet sig for at bruge en del af materialet til en forudgående gratis ep-udgivelse, som udkommer i mixtape-form. 

Udgivelsen blander gruppens egne produktioner og genfortolkninger af favoritnumre. Således kommer alt fra Das Racist og Beastie Boys til Lil Wayne og Mickey Avalon under medlemmerne JonasForFanden, Wanner og Sluzhs kyndige rapbehandling, der med titler som "Slum", "Jeg Har Det Alt For Vildt", "Du Ved Det" og "Boss" holder sig indenfor den vanlige Specktors-terminologi.

Et af Specktors' kendetegn er deres vilde liveshows, som gruppen i en pressemeddelelse beskriver som, at "give samme energi som man oplever til en dødsmetalkoncert. Fysisk, dumt, vildt, festligt og masser af omvendte kors! Som et rave i en brændende kirke." 

Dette kan opleves, når Specktors kommer forbi følgende fire spillesteder:

Den 10. juni - Train, Aarhus

Den 11. juni - Viva La Revolution, Aalborg

Den 17. juni - Bakken (Kødbyen), København

Den 18. juni - Posten, Odense

"Vi Ved At Du Ved Det" kan hentes fra Specktors' hjemmeside på fredag den 13. maj klokken 13.00.

Se en teaser til videoen her

ANNONCE