Nyhed

Tony Iommi arbejder på selvbiografi

Guitaristen udgiver til oktober bogen "Iron Man" om sit liv med Black Sabbath

Ozzy Osbourne udsendte i 2009 selvbiografien "I Am Ozzy", hvor han blandt andet skrev om sin tid med Black Sabbath. Nu kommer inden længe guitaristen Tony Iommis beskrivelse af samme periode samt historier om de efterfølgende år, hvor bandet gik igennem flere vokalister, bassister og trommeslagere, mens Iommi blev hængende som eneste faste medlem.

Iommi var i 1969 sammen med Ozzy Osbourne, Geezer Butler og Bill Ward med til at danne Black Sabbath, og det er naturligt de mere end 40 år med bandet, der er rygraden i bogen. Men mon ikke også der er rigelig historier at tage af, ikke bare fra tiden med Ozzy, men også de efterfølgende år, hvor navne som Ian Gillan og Ronnie James Dio trådte til. Sidstnævnte var også frontmand i bandet Heaven And Hell som Iommi spillede i sammen med Vinny Appice og Geezer Butler frem til Dios død i 2010.

Derudover er der ikke sluppet mange detaljer ud om den kommende bog, men i et interview med Birmingham Post sagde Iommi, at han ikke ville komme ud og svine folk til ("Det gemmer jeg til den næste bog!").

Tony Iommi udsender "Iron Man: My Life With Black Sabbath And Beyond" 23. oktober.

ANNONCE