Nyhed

Varm op for Eric Clapton

Deltagere i Tak Rock!-kampagnen kan få et job som opvarmningsnavn til koncerten i Herning

Den legendariske bluesmusiker og guitarist Eric Clapton skal bruge et opvarmningsband til sin koncert i Herning, og det kan blive et af de mange bands, der er tilknyttet Tak Rock!-kampagnen.

Eric Clapton spiller i Jyske Bank Boxen i Herning 11. juni foran mere end 14.000 fans, og i en pressemeddelelse fremgår det, at Live Nation i eftersøgningen efter et opvarmningsband vil gennemgå Tak Rock!-databasen i håb om at finde det band, der er bedst egnet til opgaven.

Guitaristen behøver næppe nogen nærmere præsentation og med et imponerende bagkatalog af sange og en mindst lige så imponerende teknik på den trofaste Stratocaster er det ikke så underligt, at der altid er roser til Slowhand, når han giver koncert i Danmark.

Det er altså ikke en hr. hvemsomhelst, der gæster Herning, og opvarmningsbandet vil således få en mulighed, der ikke er mange forundt. Der opfordres derfor til at de mange Tak Rock!-bands i den kommende tid er ekstra opmærksomme på at holde deres bandprofil på Royalbeer.tv 100 procent opdateret – og så ellers krydse, hvad krydses kan.

Eric Clapton spiller i Jyske Bank Boxen i Herning 11. juni, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE