Nyhed

Deep Purple spiller i Horsens

Det legendariske rockband giver koncert i Forum Horsens i selskab med et 47 mand stort symfoniorkester

Under overskriften "A Night With Deep Purple and the Songs That Built Rock" spiller Deep Purple koncert sammen med Neue Philharmonie Frankfurt til december. Koncerten foregår i Horsens Forum, og er arrangeret af i et samarbejde mellem Live Nation Denmark og Horsens & Friends. 

Deep Purple består i dag af forsanger Ian Gillan, bassist Roger Glover og trommeslager Ian Paice, som alle har været med siden sluttresserne (Gillan og Glover fra 1969, Paice siden starten i 1968), samt guitaristen Steve Morse, som har været med siden 1994 og keyboardspilleren Don Airey, der har været med siden 2001. 

For snart seks år siden udgav rockbandet pladen "Rapture of the Deep", som var en tilbagevenden til bandets tungere rocklyd fra 70'erne, og tidligere i år afslørede guitarist Steve Morse, at bandet er i fuld gang med at indspille sit 19. album. 

Deep Purple startede karrieren tilbage i slutningen af 1960'erne, og deres musikalske curriculum indeholder blandt andet hits som "Highway Star", "Smoke On The Water", "Speed King" og "Hush" og album som "Deep Purple In Rock", "Fireball" og "Machine Head".

I 1969, året inden bandets store gennembrud, spillede de for første gang sammen med et symfoniorkester. Nu gentager de succesen, som kan opleves i Forum Horsens torsdag den 15. december.

Billetsalget starter fredag den 8. april, og man kan købe billetter på Billetlugen, i landets Fona-butikker og på Horsens Ny Teater.

ANNONCE