Nyhed

Eels giver koncert i Danmark

Det amerikanske band giver koncert i Store Vega til sommer

Under ledelse af sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Mark Oliver Everett alias E lægger Eels vejen forbi store Vega til juni. I mellemtiden kan man downloade gratis numre via bandets hjemmeside som en smagsprøve på, hvad der venter til koncerten. 

I august 2010 udsendte Eels deres niende studiealbum "Tomorrow Morning", som afslutning på en albumtrilogi, der desuden tæller "Hombre Lobo" fra 2009 og "End Times" fra 2010. Som forsmag på koncerten kan man downloade tre gratis numre, et fra hver af trilogiens album, via bandets hjemmeside.

Sidst amerikanerne lagde vejen forbi Store Vega var i september 2010, hvor de leverede en koncert, der blev rost af GAFFAs anmelder Alexander Vesterlund i en 4-stjernet anmeldelse: 

"Særligt "Prizefighter" var stærk og umulig at stå stille til, da Everett hylede som en ulv, mens bandet spillede op til en gang tung og ukompliceret blues-rock, der altså dannede rammerne om en dejlig aften i selskab med Eels, der nok ikke har overrasket for sidste gang."

Om Everett og Eels overrasker denne gang, vil tiden vise, når bandet giver koncert fredag den 10. juni klokken 20.00 i Store Vega.

Køb billetter til koncerten her, og download de tre gratis numre via bandets hjemmeside

ANNONCE