Nyhed

James Blunt gæster Rosenborg Slot

Den engelske sanger og sangskriver giver koncert i København i fornemme omgivelser

Den engelske sanger og sangskriver James Blunt gæster Danmark til en udendørs koncert i fornemme omgivelser ved Rosenborg Slot i København den 16. juni 2011.

James Blunt debuterede i 2005 med albummet "Back To Bedlam", der gav ham et verdensomspændende kæmpehit med først den følelsesfulde ballade "You're Beautiful", siden den lige så hjerteblødende "Goodbye My Lover". Albummet toppede hitlisten i 18 lande og vandt 2 MTV-priser og 2 Brit Award-priser.

James Blunt fulgte albummet op i 2007 med "All The Lost Souls", hvorfra den mere energiske og tempofyldte "1973" igen blev et pænt hit for ham, og sidste år udgav han så sit tredje album, "Some Kind Of Trouble" med generelt lidt mere optimistiske sange end tidligere.

James Blunt har til dato solgt 18 millioner album og været på to verdensturnéer og har nu en tredje undervejs.

James Blunt har en fortid som soldat med rang af kaptajn og var blandt andet udstationeret med de fredsbevarende styrker i Kosovo – men han valgte altså at skifte til musikken, hvilket han næppe har fortrudt.

Billetsalget til koncerten starter den 9. marts klokken 10.00 via www.billetnet.dk

Der er 4000 billetter i salg til koncerten.

James Blunt gæstede sidst Danmark i marts 2008 til en koncert i KB Hallen, hvor GAFFAs anmelder Line Bang Jensen tildelte Blunt tre stjerner og blandt andet skrev følgende:

"Hvis man kan se bort fra krukkeriet, og i stedet fokusere på det tekniske, der som sagt fungerede upåklageligt, er der bestemt tale om en vellykket koncert, om end uden de store musikalske udskejelser."

ANNONCE