Nyhed

Low gæster Lille Vega

Det albumaktuelle slowcore-band giver koncert på Lille Vega sidst på sommeren

Når Low slår vejen forbi Lille Vega til august, er det med helt nyt materiale på repertoiret i form af albummet "C´mon", der udkommer den 12. april, og som er gruppens niende studiealbum. 

Trioen fra Minnesota, der består af ægteparret Alan Sparhawk og Mimi Parker samt bassisten Matt Livingston, har indpillet "C'mon" i den nedlagte katolske kirke i Duluth, Minnesota, hvor også albummet "Trust" fra 2002 er indspillet. 

Low, der i starten af 90'erne var nogle af de første til at implementere og popularisere stilen slowcore, der karakteriseres ved tilbageholdende, langsomme og minimalistiske indierock-kompositioner, har besøgt Lille Vega flere gange.

Sidst de spillede på det københavnske spillested var i 2008, hvor de af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez fik fem stjerner i en liveanmeldelse, der beskrev koncerten således:

"Low udviser en fantastisk evne til at lade et nummer udvikle sig og vokse for øjnene af deres publikum. Vokse er måske endda i virkeligheden et forkert ord at bruge, for det bandet gør, er snarere at tilføre sangene dybde i det, der for det utrænede øje kan forekomme som stilstand. Den hjerteskærende og skrøbelige "Dragonfly" fremføres så minimalistisk smukt, at man får gåsehud i det ellers overophedede Lille Vega, og Sparhawks guitar fortsætter med at bide sig fast i små velanrettede frontalangreb."

Om Low kan leve op dette vil tiden vise, når de giver koncert i Lille Vega den 8. august.

Køb billetter her.

ANNONCE