Nyhed

Mixtune For Cully medvirker i danseteater­forestilling

Danseforestillingen "Dinner Stories" akkompagneres til april af Aage Hedensted aka Mixtune For Cully

Som resultatet af et samarbejde mellem Aage Hedensted (billedet), Koreografisk Center Archauz og den århusianske festival RECession medvirker Aage Hedensted med sit soloprojekt Mixtune For Cully i danseforestillingen "Dinner Stories", som finder sted til april.

Hedensted, der tidligere har stået bag indie-successer som Yellowish og Slowburn, opererer inden for singer-songwriter-genren med Mixture For Cully. I 2008 udgav han sit solodebutalbum "We Know Where The Aircrafts Hide", der af GAFFAs anmelder Finn P. Madsen fik 4 stjerner og ordene:

"Det er […] på de brusende The Aircrafts og Incoming Proposes, at Mixtune For Cully får sangene til at lette med et kæmpe, organisk sug. Uden de helt store overraskelser og med lidt for meget dansk accent debuterer Mixtune For Cully på sympatisk vis med et album, der står distancen til noget mere."


Når Hedensted medvirker i forestillingen "Dinner Stories" er det sammen med Archauz U-kompagniet, der består af unge dansetalenter mellem 15 og 22 år. Desuden medvirker Archauz Seniorkompagniet, som er en blanding af mænd og kvinder i alderen 50 til 70 år. Forestillingen er i 3 akter, og tager udgangspunkt i de scenarier, der måtte forekomme under en middag.

Man kan opleve forestillingen på Archauz i Århus den 5.-7. april kl. 20.00.

Læs mere på www.archauz.dk


ANNONCE