Nyhed

Oplev Jomi Massage og Slaraffenland for én krone

Billetpriserne er mildest talt favorable, når de to navne gæster Bremen i begyndelsen af april

Det københavnske spillested, Bremen, disker 2. april op med et tilbud, der bør friste ikke så få koncertgængere – og i særdeleshed fans af Jomi Massage og Slaraffenland. Den karismatiske Speaker Bite Me-frontfigur og de hittepåsomme eksperimentalrockere vil denne aften nemlig kunne opleves for den særdeles beskedne sum af én krone.

Dobbeltkoncerten er resultatet af et samarbejde mellem Bremen og Billetlugen, hvor sidstnævnte har indvilliget i at fjerne billetgebyret og dermed lade det være op til publikum at bestemme billetprisen.

Tanken er med andre ord, at hver tilhører betaler én krone for at komme ind til koncerterne – og det beløb kan man så vælge at forhøje efter arrangementet, hvis man synes, de to koncerter var mere værd.

"Konceptet har til formål at give publikum en rigtig god og kulturel oplevelse til en pris, der er overkommelig for og tilpasset den enkelte. Hermed bliver det nemt og billigt at blive introduceret for ny musik. For de spillende artister giver aftenen dem en chance for at spille på en større scene og blive hørt af et større publikum", forklarer Bremen om den favorable koncert-idé.

Billetter til arrangementet kan købes i døren eller via Bremens Facebook-side.

ANNONCE