Nyhed

Oplev Søren Huss på DR K

DR K sender i nat en udsendelse om Søren Huss' tilbagevenden til de danske scener

I aften går Søren Huss på scenen i Store Vega for at spille materiale fra sit soloalbum "Troen & Ingen", der udkom sidste år, og ikke længe efter han igen har forladt scenen, vil man på DR K kunne møde sangskriveren i programmet "Søren Huss: Tilbage På Scenen".

Programmet tager udgangspunkt i åbningskoncerten på Huss' igangværende forårsturné, der blev afviklet 3. marts i Nyborg Kino i hjembyen Nyborg. I udsendelsen vil man kunne opleve sangskriveren spille "Du Er", "...Hvorfor?" og "Et Hav Af Udstrakte Hænder" foran et hjemmebanepublikum, som han kan risikere at rende ind i på gaden og i børnehaven næste dag, hvilket giver en vis mængde nervøsitet.

Det samme publikum får dog tak for deres støtte af sangskriveren, der tog en pause fra de danske scener efter kærestens tragiske død i 2007. Efterfølgende spillede han koncerter med bandet Saybia, men første skridt ind på scenen som dansksproget solist skete til en Nephew-koncert i Århus i marts 2010, og derfor medvirker også Simon Kvamm i programmet.


Her fortæller han om, hvorfor Nephew i 2010 tog sangskriveren med på tour og lod ham synge "Sov For Satan Mand" og hvad det gjorde ved "Jeg Har Ikke Lyst Til At Dø", at De Eneste To til P3 Guld i januar fik selskab af Søren Huss.

Sangskriveren fortæller desuden selv om sin solodebut, om at flytte tilbage til Nyborg og om at sørge sammen med publikum i programmet "Søren Huss: Tilbage På Scenen", der vises i nat 00:40 på DR K. Programmet sendes desuden fredag 25.3 og søndag 27.3 på samme kanal.

ANNONCE