Nyhed

The Olympics har albumdebut på trapperne

De fem mand høje artpoppere sender "Mother" på gaden til april

I 2009 løb de med sejren i P3's Karrierekanonen, og om føje tid kan københavnske The Olympics også lægge "albumdebutanter" til cv'et.

Mandag 11. april udgiver kvintetten således den Frederik Nordsø-producerede "Mother", hvis sigte i al beskedenhed er "at være indholds- og detaljerig kunst og et lettilgængeligt popalbum", som den medfølgende pressemeddelelse udtrykker det.

"The Olympics lægger sig med "Mother" og visionen om den kunstneriske popmusik i forlængelse af navne som Talking Heads og Peter Gabriel, men også nyere navne som Dirty Projectors og Yeasayer. Bands, der har udfordret den moderne popskabelon indenfor de seneste par år."

Debuten udkommer på københavnske Speed Of Sound, der med Kristian Leth og Frederik og Fridolin Nordsø i den fælles direktørstol har sendt navne som The William Blakes, Sleep Party People og Stoffer & Maskinen på gaden.

Førstesinglen fra "Mother", den mildt dansable "Bollywood" så dagens lys allerede i november sidste år, og nu ligger videoen til sangen også klar, som kan ses nedenfor.

ANNONCE