Nyhed

Choir of Young Believers slipper singleforløber

Koret er på trapperne med deres andet album, og nu kan du høre det første singleudspil i form af nummeret "Patricia's Thirst"

Choir of Young Believers udgiver til februar deres andet album, der endnu ikke har fået en titel. I dag udsender de førstesinglen fra det album i form af nummeret "Patricia's Thirst", der nu er tilgængeligt på iTunes, Spotify og i rotation på diverse radiostationer.

Choir of Young Believers blev i sin tid formet af dansk/græske Jannis Noya Makrigiannis og var i starten et enmandsprojekt, men er siden vokset støt og roligt og blevet til en regulær gruppe. I 2008 udsendte Choir of Young Believers debutalbummet "This Is For The White In Your Eyes", der fulgte op på ep'en "Burn The Flag" fra 2007.

Forinden debutalbummet modtog Jannis Noya Makrigiannis med Choir of Young Believers i begyndelsen af 2008 P3 Gulds talentpris og en Steppeulv som årets håb. Efter udgivelsen af debutalbummet modtog Choir of Young Believers i 2008 GAFFA-Prisen som årets nye danske navn, en kåring, gruppen også hev med hjem ved DMA 2009. 

Nu er Jannis Noya Makrigiannis sammen med resten af koret igen aktuel og denne gang altså med nummeret "Patricia's Thirst", som kan høres via Spotify her.

Choir of Young Believers første album modtog fem stjerner af GAFFA anmelder Ole Rosenstand Svidt og fik blandt andet følgende ord med på vejen:

"Lydbilledet domineres af Makrigiannis' lyse, følsomme og vemodige stemme, der ligger helt i front på de velskrevne sange, der ofte lægger blidt fra land med afdæmpet guitar- og/eller klaverakkompagnement for at udvikle sig til rene minisymfonier i omkvædene, der er rene festfyrværkerier af detaljerige stryger-, blæser- og korarrangementer, tilsat alsidigt slagtøj. Og så er der prikken over i'et: De fabelagtige stryger-mellemspil, der ofte har en asiatisk eller orientalsk undertone. Teksterne, der kredser om kærlighed og mellem-menneskelige relationer, er måske ikke ligefrem nyskabende, men passer fint ind i sammenhængen. En særdeles overbevisende debut. "

Choir of Young Believers gæstede, som GAFFA tidligere har skrevet, i går det Elektriske Barometer på P3, hvor de spillede numre fra det kommende album.

ANNONCE