Nyhed

Jonas Bjerre, Figurines og The New Spring føjet til støttekoncert

Yderligere tre navne er tilføjet rækken af kunstnere, der spiller i Store Vega til støtte for det indbrudsramte Moono-studie

Jonas Bjerre (billedet, Mew), Figurines og The New Spring er i dag føjet til rækken af musikere, der fredag den 2. december i Store Vega spiller til koncertaftenen Oh No, Moono.  

Oh No Onos studie, Moono, blev for nylig udsat for et stort tab på grund af et indbrud. Derfor inviterer bandet til en støttekoncert fredag den 2. december i Store Vega.

Musikerne spiller gratis, overskuddet fra billetsalget går til genopbygningen af Moono-studiet, og publikum har mulighed for at overvære en lang række spændende bands og kunstnere fra den yngre del af den danske rockscene.

200 kr. er prisen for at opleve elektriske og akustiske koncerter med:
The Rumour Said Fire
Choir Of Young Believers
Figurines
Thulebasen
Kirsten & Marie
The New Spring
Oh No Ono + special guest: Jonas Bjerre
Jonas Bjerre, der i august udgav sit solodebutalbum "Skyscraper" til Rune Schjøtts spillefilmsdebut "Skyskraber", vil til koncerten give en special-optræden sammen med Oh No Ono.

Støttekoncerten er arrangeret i samarbejde med bandets booker fra Beatbox Booking og deres managementbureau, Black Wood Music.  

I Moono-studiet er en række nyere, danske plader indspillet, eksempelvis The Rumour Said Fires debutalbum "The Arrogant" og Choir of Young Believers' kommende andet album, der udkommer i begyndelsen af 2012.  

ANNONCE