Nyhed

Mustasch til Danmark

Den svenske hardrockgruppe gæster VoxHall, Vega og Posten til marts

Den svenske hardrockgruppe Mustasch har meldt sin ankomst til VoxHall i Aarhus, Vega i København og Posten i Odense henholdsvis onsdag den 14., torsdag den 15. og fredag den 16. marts.

Når Mustasch kommer forbi Danmark, er det med det nye album "Sounds Like Hell, Looks Like Heaven" i bagagen. Mustasch begyndte i forsommeren 2011 at arbejde på deres nye album, der bliver udgivet 1. februar 2012. Det skete i deres nye øvelokale i Stockholm, hvorefter bandet gik i studiet 25. september. Seneste opdatering fra bandlejren fortæller, at to numre er færdigindspillet, og at udtrykket bliver både råt og hårdt.

Mustasch blev dannet i nærheden af Göteborg i 1998. Deres første album "Above All" fra 2002 blev nomineret til en svensk Grammis, hvilket gav gruppen god vind i sejlene. Det store gennembrud kom med deres fjerde album, "Latest Version of the Truth" (2007), hvilket dog førte til udskiftninger i bandet. Bandets seneste album, der blot hed "Mustasch" og udkom i 2009, hittede stort i Sverige, og året efter spillede de for første gang på VoxHall.

I 2009 varmede Mustasch op for Volbeat i Forum, hvor GAFFAs anmelder Morten Gottschalck tildelte dem fire stjerner og følgende ord:

"Efter en kort pause havde vi besøg af svenske Mustasch, som præsterede bulderbøllerock med dobbeltpedal, og en karakteristisk Peter Belli-lignende vokal, blot med mere volumen og brølen. Imellem numrene forsøgte forsangeren at kommunikere med publikum på sin helt egen måde, blandt andet med ordene "Volbeat is good. We are also good." Senere i koncerten spurgte han simpelthen: "Heavy metal?" Det var komisk på en primitiv måde, men om det også var hensigten, melder historien intet om."

Billetsalget til koncerten på VoxHall begynder fredag 18. november kl. 10 på ebillet & Stereo Studio.

Billetsalget til koncerten på Vega begynder fredag 18. november kl. 10 på Vegas hjemmeside, Billetnet og på posthuse.

Billetsalget til koncerten på Posten begynder fredag 18. november kl. 10 på postenlive.dk

 

 

 

 ANNONCE