Nyhed

Nyt album fra Air

Den 6. februar udgiver den franske duo deres nye album ”Le Voyage Dans La Lune”

Det franske band Air udgiver i det nye år albummet "Le Voyage Dans La Lune (A Trip To The Moon)", som vil fungere som et soundtrack til den franske 14 minutters science fiction-film af samme navn fra 1902, altså fra filmens absolutte ungdom. Filmen er instrueret af Georges Méliès og løseligt baseret på de to sciene fiction-romaner "Rejsen Til Månen" af Jules Verne og "De Første Mennesker På Månen" fra H.G. Wells.

Ud over at indeholde teatralsk musik vil albummet også indeholde af vokaler af Au Revoir Simone og Victoria Legrand (Beach House).

Fascination af månen

Siden gruppens debutplade "Moon Safari" fra 1998 har Air haft en klar fascination af månen og rummet generelt. Nu har Air, der består af Nicolas Godin og Jean-Benoît Dunckel, vendt tilbage for at udforske yderligere områder i deres eget musikalske rum.

""Le Voyage Dans La Lune" er uden tvivl mere organisk end vores tidligere projekter. Vi ville gerne have, at det kom til at lyde håndllavet, og derfor er alt indspillet live", udtaler Nicolas i en pressemeddelelse.

Udgivelsen

"Le Voyage Dans La Lune" udkommer den 6. februar og udgives også i en specialudgave, der indeholder albummet samt en bonus-dvd eller digital download med den tilhørende franske film.

En eksklusiv tre minutters udgave af filmen vil være frit tilgængelig i en uge på iTunes fra den 5. december. På samme dag vil man have mulighed for at forudbestille albummet på iTunes.

Tracklisten

 1. Astronomic Club
 2. Seven Stars
 3. Retour sur terre
 4. Parade
 5. Moon Fever
 6. Sonic Armada
 7. Who Am I Know?
 8. Décollage
 9. Cosmic Trip
 10. Homme lune
 11. Lava

Et uddrag af filmen, med anden musik, kan ses nedenfor:

ANNONCE