Nyhed

The William Blakes fejrer et givende år

The William Blakes satser på en mindeværdig aften den 10. december på Bremen Teater, hvor de giver koncert

The William Blakes udsendte i februar albummet "Music Wants To Be Free", og tidligere i år fik gruppen tildelt Stjernedrysprisen og 50.000 kroner ved Kronprinsparrets Priser-showet i Musikhuset Aarhus.

Siden da har gruppen modtaget to Danish Music Awards blandt andet for Årets Gruppe.

"Alt det, der er sket, har overrasket os. Vi har gjort alt selv, fra indspilninger til udgivelser, og derfor havde vi ikke regnet med overhovedet at blive inviteret med i det fine selskab. Vi troede ikke vi var den type band. Nu glæder vi os til at spille igen. Vi har meget at fejre. Sammen med et publikum", fortæller Bo Rande fra bandet.

Koncerten på Bremen bliver bandets første koncert i København siden foråret, og bandet glæder sig så meget til koncerten, at de har måttet takke nej til et tilbud om at spille i Moskva i de samme dage.

"Vi bliver nødt til at fyre den af. Vi bliver nødt til at fejre det her med dem, der har været med fra starten," siger et andet bandmedlem, Kristian Leth. "Det er ikke så meget, at vi føler vi skylder folk noget, som vi bare gerne vil invitere folk med til en fest, de sent glemmer."

Koncerten løber af stablen lørdag den 10. december på Bremen Teater. Billetsalget er startet via Billetlugen.dk samt i Fona-butikker landet over.

ANNONCE