Nyhed

Varm op til Elbow med GAFFA TV

Gense GAFFAs interview med koncertaktuelle Elbow, der spiller i Falconer Salen i aften

I aften den 11. 11. 2011 giver engelske Elbow med bundsympatiske Guy Harvey i front koncert i Falconer Salen. Sidst de spillede i Danmark var på Northside Festival i juni, hvor GAFFAs Ole Rosenstand Svidt skrev følgende i sin femstjernede anmeldelse:

"Vellyden fortsatte med den valsende "The Bones Of You", hvor Guy Garveys vidtfavnende stemme lå i et noget højere leje, og det første af flere decideret magiske øjeblikke indtraf i den afdæmpede "Lippy Kids", hvor linjen "Build A Rocket Boys!" indgår. Guy Garveys utrolig stærke vokal fik de små nakkehår til at rejse sig: Han kan være dyb og inderlig for pludselig at gå en oktav op og næsten lyde som en ulv, der hyler mod den måne, der i øvrigt rejste sig smuk og næsten fuld til venstre for scenen. En stor og let hæs vokal fuld af nuancer, længsel, melankoli, håb, men også levet liv, bitre erfaringer og talrige pints og smøger bag sig, og som gav associationer til Peter Gabriel i dennes velmagtsdage – det var en kompliment, hvis man skulle være i tvivl."

Før deres optræden på festivalen lavede vi følgende video, som du kan se på GAFFA.tv, hvis der skal varmes lidt op til koncerten i aften.


ANNONCE