Nyhed

Mike Skinner danner ny gruppe

The Streets' karriere lakker mod enden, men den engelske rapper afslører nu, at han er aktiv i et nyt samarbejde med sangeren Robert Harvey, der er i gang med at lave et album

The Streets synger på sidste vers, men nu afslører Mike Skinner og Robert Harvey fra hedengangne The Music, at de har lavet gruppen The D.O.T., der har åbnet en hjemmeside med 14 demoer med tilhørende videoer.

Gruppen har også en Facebookside, hvor de søndag annoncerede, at der vil komme et album:

"The D.O.T. is making a propa album. The D.O.T. is Rob and Mike. The videos are experiments and a work in progress. They are inspiring the songs that will eventually be on the record. This is happening. We are very excited."

The D.O.T. postede deres første video på YouTube den 2. juni, men uden videre informationer, og siden er det blevet diskuteret, hvad The D.O.T. var, om det var Mike Skinners nye band, og i hvilket omfang, der i så fald ville komme mere. Læs blandt andet dette blog-indlæg på Musicovered.

Men nu har de to musikere altså lagt kortene på bordet, og Mike Skinner udtalte i går til The Guardian om samarbejdet:

"Det er svært at tale for os begge to, men vi har en meget ens arbejdsmoral og kærlighed for kvalitetste. Teapigs laver noget af det bedste. Vi er ikke sposoreret af Teapigs, men det er jeg imidlertid af Ocktatrack, som er det loop-baserede instrument, som jeg vil spille på, når vi optræder live til næste år. Det er ligesom en af de der kammeratfilm fra 80'erne, hvor drømmen er umulig at opnå, indtil de begge får hinanden til at se ting i sig selv, som de ikke førhen var klar over."

"Jeg elsker moombathon (en elektronisk genre, red.), hvilket er grunden til, at nogle få af vores numre endte med at være 108 bpm (tempobetegnelse, puls på 108 slag i minuttet, red.), og Rob elsker ballader, hvilket er grunden til, at nogle af dem er 85 bpm. Vi elsker begge The Weeknd-mixtape, men ikke så meget det, han lavede siden det."

"Teksterne, jeg skriver, har en tendens til at være bidder af opgylpet Raymond Chandler, og de tekster, som Rob skriver, har en tendens til enten at være opløftende eller det modsatte, men aldrig imellem."

Mike Skinner afslutter The Streets med to koncerter på The Big Reunion-festivalen i England henholdsvis den 19. og 26. november, men nu kan fans altså sove trygt om natten vidende, at Mike Skinner fortsat vil lave musik.

ANNONCE