Nyhed

Mzungu Kichaa gæster København

Den dansk-tanzanianske stjerne spiller til Bongo Flava i hovedstaden på lørdag

Espen Sørensen alias Mzungu Kichaa er en dansk-tanzaniansk sanger og rapper, der gæster København den 22. oktober til showcasen Bonga Flava.

Mzungu hvem?

Mzungu Kichaa kommer oprindeligt fra Skanderborg, men gennem forældrenes arbejde i forskellige lande i Syd- og Østafrika voksede Kichaa op og blev til den afrikansk-danske hybrid, der fra starten i 1990'erne var del af den voksende undergrundsscene i Tanzanias hovedstad, Dar Es Salaam. En undergrundsscene, hvor musikgenren Bonga Flava er fremherskende.


Mzungu Kichaa er desunden dommer i Bongo Star Search (Østafrikas udgave af X Factor), der rammer over 60 millioner seere.

Bongo Flava

Bongo Flava blander stilarterne reggae, r&b, afrobeat og dancehall, og hvor det sungne sprog desuden for det meste er swahili.


Lørdag den 22. oktober er Mzungu Kichaa hovednavnet blandt et line-up, der inkluderer FidQ, Henry Dash, TLOVE og DJ Kimani. 

Arrangementet Bongo Flava løber af stablen på Bolsjefabrikken (Ragnhildsgade/Haraldsgade) lørdag den 22. oktober klokken 21.00-04.00.

Alt overskud går til den kenyanske ungdomsorganisation Kwacha Afrika, der blandt andet hjælper unge med oplysning om sundhed.


ANNONCE