Nyhed

Noel Gallagher: Rihanna er rædselsfuld – og fuck radioen

Den tidligere Oasis-guitarist og -sangskriver er aktuel med sit første soloalbum og har stadig en skarp tunge

Noel Gallagher udgiver mandag den 17. oktober sit solodebutalbum, "Noel Gallagher's High Flying Birds", hans første udspil siden opløsningen af Oasis i 2009. I den forbindelse har GAFFA mødt ham, og her kom Gallagher blandt andet ind på, at han ikke længere bliver spillet i radioen. Men han er ligeglad:

– De spiller ikke mine plader mere. Men det har jeg det fint med, jeg har haft min del. Jeg bliver 45 år næste år, de skulle ikke rigtigt spille mine plader længere. Popradio er for de unge, er det ikke, og jeg er ikke ung. Men hvis folk vil finde ud af, hvad jeg laver, kan de finde ud af det på internettet og alt det der. Men forhåbentlig vil dit blad stadig skrive om det, og radioen "ppheww", "who cares about the fucking radio". Internettet er verdens største radiostation, og jeg er over det hele dér. Internettet er det største magasin, og alt, hvad du skal gøre, er at skrive mit navn, og lige i dette fucking sekund er der sikkert nogle, der sidder og snakker om det . Hvis dette var for 10 år siden, og de ikke spillede mine plader, ville jeg have været bekymret, men "the kids" skal bevæge sig fremad.

Gallagher afslører også, at han ikke er begejstret for hverken Lady Gaga eller Rihanna:

– Men spørger du mig, om jeg helst vil høre fucking Lady Gaga eller Arctic Monkeys, så ville jeg høre Arctic Monkeys, fordi jeg kan li' guitarmusik. Men det er anderledes i forhold til, hvad de unge vil ha' i dag. Min 11-årige datter, hun er sådan, "guitarer, hvad er fucking det, gamle mand", hvor hun hører fucking Rihanna, som jeg finder rædselsvækkende, jeg kan ikke fucking lytte til Rihanna. Er der en plads til mig? Jeg er der, hvis du vil komme og finde mig, og jeg skriver virkelige ord om virkelige ting, som folk kan relatere til. 

Læs hele interviewet, hvor du også kan læse om, hvad Noel synes om sin bror Liams nye band Beady Eye, og hvordan hans forhold til Liam egentlig er i dag, i GAFFAs artikelsektion.


ANNONCE