Nyhed

Spoken Word Festival klar med program

I fire dage fylder spoken word Odense med optrædener af bl.a. Per Vers, Benny Andersen, Lone Hørslev og mange flere

På Spoken Word Festival 2011 kan publikum opleve anerkendte ordjonglører, der lever af at optræde med sprog og performance, med og uden musik. Heriblandt navne som Per Vers, Benny Andersen og Lone Hørslev. Men publikum inviteres også med op på scenen, hvor de selv har mulighed for at eksperimentere med udtryksformer og lære at formidle deres historier.

Fra den 2. til 5. november vil festivalen byde på mere end 30 arrangementer, der byder på alt fra rap-battle, skriveværksted, koncerter, stand-up, spoken word-workshop og optrædener fra nationale og internationale fortællekunstnere, herunder den irske Niall de Burca.

Fokus på de unges sprog

Hele oktober måned har rapperen Per Vers optrådt på ungdomsskoler, gymnasier, musikskoler og biblioteker sammen med poetry slammeren Lasse Thorning.

Dette projekt skal inspirere til nye måder at arbejde med sproget og understøtte børn og unges sproglige og sociale læring. Projektet munder ud i en koncert på Magasinet den 2. november kl. 15.00.

Spoken Word-prisen uddeles

For andet år i træk uddeles Spoken Word-prisen, der uddeles ved festivalens galla arrangement lørdag den 5. november i Magasinet i Odense.

Læs mere om program og billetsalg samt festival på www.spokenwordfestival.dk.

ANNONCE