Nyhed

Tina Dickow og Julie Maria varmer op for Helgi Jonsson

Den 31-årrige islænding får selskab af de danske sangfugle Tina Dickow og Julie Maria

Når islandske Helgi Jonsson den 3. november giver koncert på Voxhall i Aarhus, får han selskab af de to danske sangfugle Tina Dickow og Julie Maria. 

Selvom Tina Dickow og Helgi Jonsson er kærester og for nylig har spillet sammen i Go'Morgen Danmark på TV2, så er det Julie Maria, der den 3. november spiller sammen med Tina Dickow. De to har i øvrigt tidligere optrådt til et støttearrangement for Røde Kors.

Julie Maria har senest udgivet albummet "Yaguar", der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen. Julie Maria og Tina Dickow har gennem længere tid spillet sammen, og publikum kan se frem til at opleve de to sammen som opvarmning for Helgi Jonsson den 3. november.

I det nyeste nummer af GAFFA fortæller Helgi Jonsson om sit og Tina Dickows forhold: 

"Vi har købt hus sammen i udkanten af Reykjavik, og Tina er flyttet op til mig på Island. Huset er noget af en drøm, med den mest fantastisk inspirerende udsigt over by, bjerge og vand, og vi er i fuld gang med at etablere studie i hele underetagen og forventer os meget af al den musik, vi skal lave der."

Helgi Jonsson udgav den 24. september sit tredje album "Big Spring", der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez, der blandt andet skrev følgende ord:

"Vi er i de store følelsers vold på det meste af Big Spring, der håndterer armbevægelserne på yderst smagfuld, overbevisende og elegant vis. Lyt bare til Lonely Birds, der starter happy-go-lucky og klavernaivistisk ud for at slutte i et stormombrust lydhav eller den mere råt rockende Passport No Passport, hvor Jonsson viser, at han også kan bide mere aggressivt fra sig i sin sangskrivning."

Koncerten med Helgi Jonsson med opvarmning af Tina Dickow og Julie Maria finder sted torsdag den 3. november kl. 21:00.

Billetter koster 180 kr. Forsalget er startet og billetslag formidles via GAFFA Live.

Helgi Jonsson giver også koncert på Vega den 2. november. Læs mere om den på GAFFA Live.

I sidste uge anmeldte GAFFAs Andreas Bäckman i øvrigt Helgi Jonsson på Diás Nordicos-festivalen i Madrid, hvor han tildelte Jonsson hele fem stjerner og blandt andet følgende melding: "Helgi har så mange kvaliteter og en sådan udstråling og talent, at det er umuligt ikke at blive berørt." Læs hele anmeldelsen her.

Se og hør Tina Dickow og Helgi Jonsson synge "No Time To Sleep:

ANNONCE