Nyhed

Deer Bear på GAFFA TV

Danske Deer Bear har lavet en musikvideo til nummeret "Sunrise", som nu kan ses på GAFFA TV

Den danske duo Deer Bear, der består af Anne Hjort og Lars Bjørn-Hansen, udsender på mandag en 12" vinyl-ep med titlen "The Other Side", hvor blandt andet nummeret "Sunrise" vil være at finde. Netop det nummer har Deer Bear lavet en musikvideo til, og den kan nu ses på GAFFA TV.

Deer Bear spiller, hvad der kan karakteriseres som melankolsk folkpop, men begge medlemmer har hver sin baggrund i vidt forskellige genrer. Anne Hjort har en fortid inden for electropop og Lars Bjørn-Hansen er forsanger i death metal bandet Koldborn.

Deer Bear har blandt andet optrådt ved Spot Festival 2011, og i februar varmede de op for Peter Bjorn and John på Train i Aarhus, hvor GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt var på pletten. Han gav opvarmningen fire stjerner og skrev følgende om Deer Bear:

"Anne Hjort og Lars Bjørn-Hansen skiftedes til at synge leadvokal og lægge flot kor for hinanden. De har begge stærke og udtryksfulde stemmer, som passer godt til hinanden, og de skriver nogle fine, længselsfulde og melodiske sange, som blev fremført med stor sikkerhed og masser af musikalske nuancer, ikke mindst takket været det stemningsfulde lapsteel-spil. Flere af sangene lagde forsigtigt ud, men udviklede sig gradvis til et mere dramatisk klimaks, eksempelvis det afsluttende, fornemme "House Behind My Eyes". Fire tommelfingre op til Deer Bear."

"The Other Side" udkommer som en forløber til gruppens kommende album.

Tracklist til "The Other Side":

Sunrise
No Choice
The Other Side
Rain Wash Away
Birth & Death Are Sisters

Læs mere om Deer Bear på deres hjemmeside.

ANNONCE