Nyhed

Deer Bear albumdebuterer til april

Folkepop-duoen udgiver debutalbummet "House Behind The Eyes" den 30. april

I spetember 2011 udgav Beer Dear ep'en "The Other Side", og til foråret er de klar med debutalbummet "House Behind The Eyes", der udkommer den 30. april på selskabet Playground.

Om motivet bag albummets gådefulde titel skriver skriver duoen, der består af Anne Hjort og Lars Bjørn-Hansen: "Hver især bebor vi et ensomt hus bag vore øjne. Et hus hvortil døren for andre altid vil være låst. I dette hus er der rum, ingen andre kan kende. Men at fortælle historier om denne indre arkitektur får mørke- og henlagte rum til at lyse op og tage form i den der lytter." Og tilføjer: "Derfor laver Deer Bear musik. For at undersøge og gå på opdagelse i det sælsomme hus som kun bebos af én, men som indeholder hele verden.

I sin anmeldelse af ep'en The Other Side efterlyste GAFFA's anmelder Simon Christensen i sin tre-stjernede anmeldelse et mere originalt udtryk: "Hvis der skal være noget for lytterne at gribes af i et så stilfuldt projekt, så kræver det mere originalitet og mere personlighed (tænk Bonnie Prince Billy – I See A Darkness eller Nick Cave – Proposition). Lyrikken, om end dybfølt, balancerer uhyrligt tæt på klichéerne."

ANNONCE