Nyhed

Hør Dicte/Hempler live på havets blå

To af landets stærkeste vokaler har premiere på deres kommende fælles turné. Oplev en eksklusiv forpremiere den 22. september om bord på MS Crown Of Scandinavia

Dicte og Claus Hempler afslutter torsdag den 22. september den sjette RockCruise-sæson, der er intimkoncerter ombord på MS Crown Of Scandinavia under overfarten København-Oslo. 

RockCruise-koncerten vil være en eksklusiv forpremiere på deres kommende fælles novemberturné "The Dark And Stormy Sessions 2011", som slutter den 19. november i Vejle. Duoen vil få følge af blot en enkelt guitarist og optræder med numre fra det samlede bagkatalog, samt håndplukkede favoritter i nye og overraskende fortolkninger. Den lille besætning giver en unik mulighed for, at stemmerne og sangskrivningen for alvor kan komme i centrum.

- Vi elsker begge stor sangskrivning, dvs. tidsløse sange som ikke mister noget ved at blive spillet udelukkende på en akustisk guitar. Og så er vi begge ret vilde med at synge monofonisk, hvilket vores stemmer egner sig godt til. De klinger bare godt sammen, lyder det fra Dicte.

Claus Hempler supplerer:

- Vi har forsøgt at finde frem til nogle sange, som kan bære tidens tand og tåle at blive sat ind i nye rammer. Sange som besidder en universel kvalitet.

Inspirationen til "The Dark and Stormy Sessions 2011" kommer blandt andet fra Elvis Presleys comeback-show i '68, hvor det blev slået fast, at et halvakustisk sæt uden trommer kan indeholde en helt særlig art intimitet, varme og humor. Og ambitionen for de to sangere er at levere soundtracket til en forrygende musikalsk aften, hvor de vil krydre musikken med et væld af anekdoter om sangenes tilblivelse og livet i det hele taget. 

Dicte og Hempler har tidligere arbejdet sammen på bl.a. Fielfraz-albummet "Electric Eel" fra 1992, på Ib Glindemanns plade "A String Of Pearls" fra 1997, og i forbindelse med Dictes seneste soloalbum "Tick Tock" fra 2010, hvortil de blandt andet skrev nummeret "U-turn" samt teksten til nummeret "Easy elegance" sammen.

Turnéen bringer Dicte og Claus Hempler til følgende byer:

2/11               Gimle, Roskilde
3/11               Elværket, Holbæk
4/11               Ludvig, Sorø
6/11               Klaverfabrikken, Hillerød
10/11             Alfa, Aars
11/11             Værket, Randers
12/11             Dexter, Odense
12/11             Borgerforeningen, Svendborg
16/11             Folkets Hus, Struer
17/11             Musikhuset Aarhus
18/11             TBC
19/11             Fermaten, Herning
19/11             Musikteatret Vejle

ANNONCE