Nyhed

Jay-Z arbejder på nyt album

Den kommende far og stjernerapper Jay-Z er ifølge produceren No I.D. igang med "The Blueprint 4"

Jay-Z skulle ifølge hip hop- og R&B-produceren No I.D. være igang med at lave materiale til det nye album "The Blueprint 4". Jay-Z udsendte for nylig sammen med Kanye West albummet "Watch the Throne", men er altså allerede i gang med at skrive igen.

No I.D. håber, at han bliver involveret i projektet, men som han udtaler til Billboard, så ved man aldrig hvad der sker, når Jay-Z laver nyt:

"Jay er startet igen. Han har spillet et par ting for mig. Jeg gav ham noget musik, mens vi var i gang med "Watch the Throne"-indspilningerne. Men med Jay er det sådan, at du aldrig rigtigt ved, hvad han laver, tænker eller planlægger, før det er helt færdigt... Jeg er sikker på, at han en dag beslutter sig for at lave et album meget hurtigt, sådan som han plejer at gøre det. Han er en af de bedste, slut. Jeg tror han er et sted, hvor han får åbenbaringer om, hvad han har lyst til at gøre, og det afhænger ikke rigtig af nogen af os. Det er afhængigt af hvad han ser, og hvordan han vil gøre det, og forhåbentlig bliver jeg involveret."


Nyheden kommer efter, at det den 28. august blev kendt, at Beyoncé er gravid og Jay-Z dermed skal være far.

No I.D. er udover at være producer også vice-præsident ved Def Jam Recordings, og han har tidligere produceret førstesinglen "D.O.A. (Death Of Auto-Tune)"på Jay-Zs ellevte album "The Blueprint 3". Her producerede han samtidig andensinglen "Run This Town", hvor Rihanna og Kanye West medvirkede.

Fans kan altså glæde sig til nyt, men må endnu vente med at se, hvad Jay-Z har tænkt sig, og om No I.D. bliver involveret.


Se Jay-Z og Kayne West seneste video til singlen "Otis", der allerede har over 12 millioner hits på YouTube, her:

ANNONCE