Nyhed

Kulturnatten inviterer til afterparty

Oplev kæmpe afterparty på Carlsbergs Tap2 hvor lyd, tid og rum smelter sammen

For første gang inviterer Kulturnatten til afterparty den 14. oktober i Tap2 i København, hvilket sker i samarbejde med thePocket, TAP1 og Visit Carlsberg klokken 23.00-04.00. Med arrangørernes ord er der tale om "en åbensindet og nysgerrig musikfestival, hvor lyd, tid og rum smelter sammen."

Der er lagt op til en mangfoldig, sanselig og musikalsk aften i hjertet af Carlsberg, hvor kulturpasset er alt, der kræves for at få adgang. Det musikalske program sættes sammen af et, med arrangørernes ord, kultiveret og fleksibelt udvalg, mens kunsten skabes via et stafetforløb. 

På Kulturnatten kan du opleve åbne huse og steder, der normalt er lukkede for publikum eller spektakulære arrangementer på byens museer og kulturinstitutioner. Der er omkring 100 musikoplevelser for enhver smag over hele byen.


I København kan du opleve jazz, rock, klassisk , elektronisk musik og meget mere, fra rendyrket undergrund til mere kendte navne som Jimmy Jørgensen, Marie Carmen Koppel, Polkageist Power Party, Silja Okking, 22-Pistepirkko, Ibrahim Electric (billedet) med flere.

Der er også Kulturnat i en lang række andre danske byer fredag den 14. oktober.

Læs mere om Kulturnatten her.


ANNONCE