Nyhed

Medina signerer plader i København og Aarhus

I næste uge kan du få dig et signeret eksemplar af ”For Altid”

På mandag 19. september udsender Medina sit tredje dansksprogede album "For Altid". Og i den forbindelse vil det være muligt for fans og musikinteresserede at møde Medina og få en autograf i København og Aarhus.

Medina besøger Fona på Strøget i København mandag 19. september fra klokken 16.00-18.00. Mens hun dagen efter tirsdag 20. september tager hjem til barndomsbyen Aarhus for at møde sine fans i Stereo Studio i Ryesgade fra klokken 16.00-18.00.

"For Altid" er ikke kun titlen på Medinas seneste single. Medinas tredje danske album kommer også til at bære selvsamme titel, når udgivelsen sendes på gaden mandag 19. september.

Som den vågne læser nok har bemærket, pryder Medina forsiden af denne måneds udgave af GAFFA, og om "For Altid" fortæller hun følgende i vores store interview:

"I bund og grund er det jo endnu en plade med ting, der har fløjet rundt i hovedet på mig. Den er generelt mere poppet end Velkommen Til Medina, men jeg synes endnu engang, vi har formået at fylde den med ting, som jeg ikke rigtig synes, der er andre, der laver her i Danmark. Vi har taget alle de stilarter, vi godt kan lide og slasket det sammen i én stor vidunderlig pærevælling, og hvis jeg selv skal sige det, er det blevet sindssygt fedt. Den næste single bliver ret hård. Det er lidt ligesom sidste gang, hvor andensinglen (Velkommen Til Medina, red.) var noget hårdere og anderledes i forhold til Kun For Mig, og jeg synes, det er rigtig fedt at vise folk, at man rummer det hele. Jeg glæder mig virkelig til folks reaktion på den."

Nu vi snakker om hårde numre, så sagde du, sidst vi talte sammen, at din næste plade sikkert ville gå i en noget hårdere retning, men nu virker det som om, det er det mere poppede, der har fanget din opmærksomhed. Har du ændret mening?

"Både og, for hvis man sætter sig ned og lytter til de instrumentale udgaver af numrene, er det faktisk ret hårdt, men når det går hen og bliver poppet, er det fordi, jeg skriver, som jeg gør. Jeg er bare en popsangskriver, og når jeg vælger at lave numrene på den måde med kor og harmonier, kommer der en lyd ud af det, som er meget poppet. Men indenunder banker der noget hårdere og mere klub-agtigt. Siden vi snakkede sidst, har jeg jo også rykket og ændret mig, og der er sket meget i mit liv, der har gjort, at jeg er endt her rent musikalsk sammen med drengene i Providers, så det må være op til folk selv at vurdere, om det er blevet hårdere eller mere poppet. Vi gør jo bare det, vi kan lide."

 

 

ANNONCE