Nyhed

Nyt singleudspil fra Thomas Holm

Middelklassehelten, der begik selvmord på dansegulvet og trak nitten, har netop udsendt singlen "Knep Smerten Væk"

Thomas Holm, der er kendt for singlerne "Nitten" og "Selvmord På Dansegulvet", er nu tilbage med singlen og løsningen på alle verdens problemer: "Knep Smerten Væk".

Sangeren flytter endnu engang grænser for, hvad et pophit kan rumme med sit nye singleudspil, der er produceret til tv-programmet "Sexministeriet", som lanceres på DRs nye ungdomssatsning DR Mama.

Singlen vidner om, at sangeren og sangskriveren ikke lader sig begrænse af samfundets normer og uskrevne regler.

"'Fuck', på engelsk har vi det fint med, men ordet "knep" på dansk skurrer i vores ører. Hvorfor? Og hvorfor er det kun i hiphop, at det er okay at bruge den slags "frække" og måske anstødelige ord?", spørger Thomas Holm i en pressemeddelelse.

Thomas Holm udgav sidste år sin debutplade, "Middelklassehelt", og GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen tildelte den tre stjerner med ordene:

"Thomas Holm vil blot lave god og iørefaldende popmusik, der har noget på hjerte. Og hjertet har han bestemt med i sine originale sangtekster, men musikalsk har han lidt svært ved at stå distancen, fordi monotonien små småt begynder at indtræffe efter fire-fem sange."

Singleudspillet "Knep Smerten Væk" er allerede udkommet på Holms pladeselskab Holm Boligudstyr, og programmet "Sexministeriet" havde premiere i går på DR Mama.

ANNONCE