Nyhed

Remix-ep og koncert af Apparat Organ Quartet

Apparat Organ Quartet spiller desuden på Vega i september og udgiver ny ep næste år

Sangskriver, sanger og producer Thomas Troelsen har lavet et remix af den aktuelle Apparat Organ Quartet single "123 forever". Sangen vil optræde på en kommende ep, der udkommer i det nye år, som vil bestå af en samling remixes af prominente remixere såsom FM Belfast, Dreamtrak, Gus Gus, Beta Satan, Schikowski, Robotaki og som tidligere nævnt Thomas Troelsen.

Singlen "123 forever" i Thomas Troelsen remix kan høres via dette link.

Den 24. september kan man desuden opleve Apparat Organ Quartet live i Lille Vega som en del af deres Europaturné.


Det islandske kultband består af fem medlemmer, som er trommeslager Arnar Geir Ómarsson (HAM, Funkstrasse, Rass), den prisvindende filmkomponist og soloartist Jóhann Jóhannsson (HAM), Reykjavik Kirke-organisten Hörður Bragason (Bruni BB, Oxsmá, Júpíters), Músíkvatur (Bag of Joys) og Úlfur Eldjárn (Trabant, Kanada).

Apparat Organ Quartet udgav deres første og selvbetitlede album i 2002. Den 5. september udsendte de deres andet album "Pólýfónía". GAFFAs anmelder Jesper Buhl gav "Pólýfónía" tre stjerner og skrev blandt andet:

"Konami byder på den slags storladenhed, man kender, hvis man har spillet Ultima V på Commodore 64 kombineret med englevokaler af den slags, som Mew er så dygtige til at lave. En fascinerende blanding."


ANNONCE