Nyhed

Christiania giver sommergaver

København vil modtage gaver i form af gratis søndagskoncerter fra den 20. maj til den 26. august

Christianias Nemoland vil igen i år afholde gratis søndagskoncerter, hvor de vil præsentere de nye, unge kunstnere sammen med de mere etablerede navne fra den danske musikscene. Fra den 20. maj og frem til den 26. august har man mulighed for at opleve så forskellige navne som Fallulah (billedet), Dúné og Sussi & Leo for at nævne nogle få.

Hver søndag mellem den 20. maj til den 26. august kl. 18 og kl. 20 kan man gratis få to koncertoplevelser, hvor man har mulighed for at komme helt tæt på kunstnerne i det rare og folkelige miljø, hvor alle kan føle sig velkomne. Veto og Nabiha vil også være med til at give udendørs koncert på scenen i haven på Christiania.

Årets program for søndagskoncerterne giver mulighed for at opleve en varieret gruppe fra en mangfoldig mængde musikere. Med på programmet er en række kunstnere "udefra", samt artister fra Christiania og gammelkendte og garvede navne.

Blandt de optrædende er:

I Got You On Tape, Choir Of Young Belieers, Panamah, Flødeklinikken, Ulige Numre, Pato Siebenhaar, Catbird, Vinnie Who, Per Vers, Kesi og Rasmus Walter, Wafande, Lukas Graham, MC Einar, Billy Cross, Tørfisk fra Thyborøn, Ester Brohus, Primetime Massive, Sussi & Leo samt børn og venner af Fristaden, som alle optræder på hjemmebane.

Besøg Nemoland hver søndag mellem den 20. maj og den 26. august, hvor man ud over koncerterne har mulighed for at få sig en kold øl og en "Dagens Ret" i restaurenten.

Hold øje med arrangementet og søndagskoncerterne på Nemolands Facebook-side.

ANNONCE