Nyhed

Freja Loeb på Refshalen Festival

Den fremadstormende sangerinde bliver hovednavn på den københavnske minifestival

Refshalen Festival sætter fokus på de spirende bands rundt om i de københavnske øvelokaler, og til dette års udgave står Freja Loeb øverst på plakaten.

Det er tredje gang Refshalen Festival sætter fokus på det københavnske vækstlag. Igen i år vil 15-16 bands stå på scenen mellem de gamle værftshaller på Refshaleøen, hvor festivalen afholdes lørdag den 4. august fra kl. 14.00 til kl. 24.00.

Det er de fem københavnske øvelokaleforeninger Rusk, Rytmisk Musik København, Musikbunkeren, Bedrock og Refshalen, som står bag arrangementet.


"Festivalen har til formål at støtte op om og eksponere nogle af de mange talenter, der til daglig huserer i de københavnske øvelokaleforeninger", fortæller Piet B. Bendtsen, der er daglig leder af øvelokaleforeningen Refshalen.

Femstjernet debutant

Freja Loeb modtog sidste år fem stjerner for debutalbummet "Odyssey" fra GAFFAs Signe Bønsvig Wehding, som skrev: "Loeb møder uden frygt de høje forventninger. 'Odyssey' er noget nær popperfektion". Albummet udkom nogle måneder efter singlen "Never Stop Coming Back", som blev spillet massivt i radioen som P3s Ugens Uundgåelige.


Sangerinden tog tidligere i år på turné, hvor GAFFA også stod klar med fem stjerner og skrev: "Freja Loeb og hendes meget velspillende band lagde uden så mange dikkedarer ud med et par særdeles velspillede numre i et energisk, højt og inciterende tempo. Det kørte bare derudad … imponerende at de kunne være så "varme" direkte fra scratch". 

Desuden er Freja Loeb koncertaktuel på flere festivaler henover foråret og sommeren.

Arrangørerne af Refshalen Festival regner med, at 1.000 publikummer i løbet af dagen - lørdag den 4. august -besøger festivalen, som afvikles samme dag som "Kulturhavn" i hovedstaden. Der er gratis adgang til festivalpladsen hele dagen og aftenen.


Her kan du høre Freja Loebs "Soft Blues" fra debutalbummet "Odyssey":

ANNONCE