Nyhed

GAFFA TV: Gasblå indspiller album

Se den danske gruppe indspille deres andet album i Black Tornado-studiet på Refshaleøen

Den danske gruppe Gasblå, der spiller upoleret rock med dansksprogede tekster, gik i februar i studiet for at indspille sit andet album. Et album, der bliver efterfølgeren til den anmelderroste debut "Rebel" fra 2009, et album som GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez tildelte fire stjerner og kaldte en "sejt rockende debut". Gruppen har optaget en video fra indspilningerne, en video, du nu kan se på GAFFA TV.

I fire dage barrikaderede gruppen sig i studiet for at koncentrere sig om det nye album, som bandet stort set har arbejdet på lige siden udgivelsen af det første album. Nogle af det nye albums sange stammer helt tilbage fra tiden på landevejen, da Gasblå var på turné med "Rebel". Andre er lavet et sted i Københavns Nordvest-kvarter på et loftrum, i de sene nattetimer, ifølge gruppen kun med den hvislende lyd fra en kaffekande som selskab.

Albummet er indspillet i samarbejde med Rune Buhr, som producerede "Rebel", og Kristian Thomsen, der blandt andet har medvirket i produktioner for navne som The Storm, Tue West og Black City. Albummet skal nu mikses i KingKong Studio af Kristian Thomsen.

Arbejdstitlen for albummet er "Fabrikken", men hverken den endelige titel eller udgivelsesdatoen er endnu offentliggjort.

Se Gasblås video fra studiet:


 

ANNONCE