Nyhed

GAFFA TV: Se ny video med Rangleklods

Musikvideoen til "Clouds" kan nu ses på GAFFA TV

Rangleklods, også kendt under navnet Esben Andersen, har længe brygget på det kommende debutalbum "Beekeeper", som udkom i sidste måned til fine anmeldelser, blandt andet fem stjerner af GAFFAs Jesper Buhl under overskriften "Elegant og smukt mangefacetteret elektronisk popmusik". Nu kan du se videoen til nummeret "Clouds" på GAFFA TV.

Oprindeligt startede Rangleklods sit arbejde herhjemme i Danmark, men vandt opmærksomhed og popularitet i undergrundsmiljøet da han flyttede til Berlin i 2010.  

Siden er den danske fanskare vokset, og efter en række roste livekoncerter fandt han vej ind på de store udenlandske musikblogs, og kort efter dukkede flere af hans numre op i radioprogrammet "Unga Bunga". I 2011 blev han udvalgt til Spot Festival, og spillede opvarmning for Veto på deres efterårsturné i Danmark.

Sidst i 2011 udkom ep'en "Home", som fik en varm modtagelse af anmeldere og fans. GAFFAs Jesper Buhl gav "Home" fire stjerner og skrev " Der har været en vis hype omkring Rangleklods i den seneste tid, og nu er det så blevet tid til, at vi skal høre, om der er noget om det på ep'en "Home". Rangleklods forener elektronik med guitartoner og skønsang og skaber derved en lyd, som er både og dragende og dygtigt skruet sammen."

"Beekeeper" er resultatet af flere års intens udforskning af den elektroniske musiks muligheder, hvor der leges med spændingen mellem pop og udfordrende lydeksperimenter.   

Rangleklods kan opleves som opvarmning til WhoMadeWho ved disse koncerter:

Den 13. april, Aalborg, Studenterhuset 

Den 14. april, København, Store Vega 

Den 20. april, Aarhus, Radar

Den 21. april, Odense, Posten

På billedet ses Rangleklods med sin liveguitarist Tikki.

Se videoen til "Clouds", der er instrueret af Sidsel Møller Johnsen og filmet og produceret af Thomas Gram, her:

 

ANNONCE