Nyhed

Lukas Graham beholder førstepladsen

CV Jørgensen melder sig på banen mens helgenerne tager et dyk på denne uges officielle albumhitliste

Vanen tro tager GAFFA ved ugens slutning et kig på udviklingen på den officielle albumhitliste herhjemme, og kigger man i toppen er der ikke de store omvæltninger at spore i forhold til sidste uge. De tre topplaceringer er således uændrede med Lukas Grahams selvbetitlede debutalbum på førstepladsen, skarpt efterfulgt af Rasmus Seebachs "Mer' end kærlighed" og Bruce Springsteens musikalske meditationer over et kriseramt USA i form af "Wrecking Ball" på en tredjeplads. Lana Del Rey har med "Born to Die" indtaget fjerdepladsen efter at have ligger nummer otte i sidste uge.

Mindre lunt i svinget ligger When Saints Go Machine, hvis seneste opus "Konkylie" er røget fra sidste uges tiendeplads og helt ned på nummer 29. Til gengæld byder ugens liste på flere nye ankomster; Kim Wagner gør sin entre på en sjetteplads med "Outside This World", mens Mike Sheridan trods det angiveligt uheldssvangre tal kan glæde sig over at debutere på listens trettendeplads.

På attendepladsen er en gammel kending dukket op i skikkelse af CV Jørgensen (billedet), som er aktuel med livepladen "Sange Fra Scenen". "Intet nyt under solen, men sangskatten glimter endnu", skrev GAFFAs Lars Löbner Jeppesen om denne dokumentation af Jørgensens første turné i otte år tilbage i 2010. 

ANNONCE