Nyhed

The Human League til Amager Bio

Philip Oakey og kompagni markerer gruppens 35 års jubilæum med ny turné der rammer København til november

"Don't You Want Me", "Open Your Heart", "Mirror Man" og "Human" er nogle af de synthpop-hits, som The Human League har stået bag gennem den i dag 35 år lange karriere. Idag er bandet lig med Philip Oakey og de to sangerinder Joanne Catherall og Susan Sulley, og sidste år udsendte trioen albummet "Credo", der trak veksler på såvel David Bowie og Roxy Music som Donna Summer, Michael Jackson og Lady Gaga.

"Det er ikke topform, men det er godkendt. Sine steder også lidt mere til", konkluderede GAFFAs Ras Bolding om gruppens første album i ti år, og endnu mere venligt stemt var Vor Udsendte ved gruppens koncert i Store Vega i april 2011. "Jeg klemmer mig alligevel op på små fem stjerner, ikke mindst fordi Human League ganske enkelt er imponerende kompetente live", lød det efter enkelte forbehold overfor sættets sammensætning.

Om gruppen stadig er en femstjernet liveoplevelse er der kun en måde at finde ud af på, nemlig at møde op i Amager Bio den 18. november, hvor bandets XXXV-turné lægger vejen forbi. Det er formentlig en god idé forinden at have sikret sig billet via Billetnet.dk eller på et af landets posthuse, hvor billetsalget starter på mandagden 30. april klokken 10.00



ANNONCE